Engler & budskap

Ordet "engel" kommer av det greske ordet angelos som betyr "budbærer" eller "utsending". 

Engler
For meg er engler en gave. De er åndelige lysvesener som er omkring oss og strekker ut en hjelpende hånd og sprer kjærlighet og fred.
De gjør en forskjell i kjærlighetens navn og verner om hver og en av oss om vi bare tillater det.
💕
De er ubetinget kjærlighet som elsker alt og alle. 💗

Engler sies å være forbindelsen mellom oss og det guddommelige som noen kaller Gud eller universets kraft ... Ja det finnes mange navn, noe jeg mener er helt ok. For det viktigste synes jeg er at vi lar hver og en få tro hva de vil, så rommer vi hverandre og er enige om at det er lov og være uenige.

De fleste av oss vil være enige om at engler i utgangspunktet er gode kjærlighetsfulle vesener som bare ønsker det beste for alle vist vi velger å se bort fra engelen Lucifer som det er delte meninger om. ( En engel jeg ikke ønsker å komme inn på her og nå.) 

For englene er gudommelige vesener som våker over oss, beskytter oss, og hjelper oss når vi ber om det. For ja de elsker å hjelpe oss, og vi kan aldri bli for mye for dem. 

Det sies å være mange forskjellige engler og noen av dem som erkeenglene er av en høyere rang enn de andre englene. 

Men uansett rang har de alle et felles mål nemlig å hjelpe hver enkelt av oss og guide oss gjennom livet på jorden. Og ønsker du å få kontakt med dem er den enkleste måten å oppnå dette på å be dem gjøre seg til kjenne eller enkelt be til dem. For når du ber snakker du med englene. 

Budskap

Å få budskap fra englene føles som en stor gave og meget spesielt spør du meg. Jeg føler meg privilegert som i tillegg til å få deres hjelp og beskyttelse i hverdagen, også får lov til å være deres budbringer. Ja jeg får lov til å være en kanal for dem som bringer nye innsikter, hjelp, støtte og råd til menneskene. Og sist men ikke minst KJÆRLIGHET.

Så takk kjære guddommelige skapninger for at jeg får være en del av deres væren.

For mer om mine budskap og kort legg kan du se under blogg.

I lys og kjærlighet Monica. 

Namaste.


Engler i ulike innpakninger

Himmelske engler og jordengler

I min verden finnes det flere engler. Det finnes de guddommelige englene i himmelen eller universet, og det finnes jordengler som er menneskeengler på jord. Mennesker som vier livet sitt til å spre kjærlighet og som prøver å være der for andre når de trenger det. 

Så la oss skille mellom disse englene. Englene i universet er altså guddommelige engler, mens det jeg kaller en jordengel er mennesker på jorda som ønsker å gjøre en forskjell i kjærlighetens navn.

Men til tross for disse ulike englene finnes det også likheter, nemlig deres misjon om å spre kjærlighet og hjelpe de som måtte ønske å motta denne gaven. 

For det er nemlig slik at for at en guddommelig engel skal kunne tre inn i våre liv og hjelpe oss trenger de å ha vår tillatelse.

Vil også minne dere om at syn og bilder av engler og erkeengler ofte kan være påvirket av våre egne forventninger om hvordan de ser ut, da det sies at de opprinnelig er rent lys. Og vist vi i meditasjoner eller under visualisering synes å se en engel av en fysisk form,  farge, eller bærer av et bestemt symbol kan dette være elementene vi tar med oss fra jorden. Dersom du tror at dette er tilfelle, at du allerede har sett denne engelen på malerier eller har lest om den kan du be erkeengelen om å vise seg for deg på den måten som er engelens eksistens.

Men la oss nå ta steget inn i de guddommelige englenes verden og se litt på hva de forskjellige englene hovedsakelig sies å kunne bidra med men ha tolmodighet da jeg kun kommer til å legge ut litt etter litt. Og først ut er litt om erkeengler.

Erkeengler

De guddommelige skapninger

Kommer 

Michael

Rhafael

Uriel

Erkeengelen Gabriel

Gabriel - budbringeren.  

Gabriels navn Betyr "Gud er min styrke" og stammer fra Kaldeisk opprinnelse.

Dette er en av de fire erkeenglene i Hebraisk lære som er betraktet som en av de to høyest rangerte englene i jødisk-kristen og islamisk lære. Gabriel er også en av de tre erkeengler som overbringer menneskenes åpenbaringer fra Gud og sies å stå ved den himmelske trone.

Gabriel er en unik erkeengel da hun menes å være den eneste kvinnelige engelen i de høyere plan som hae bosted i den syvende himmel i tillegg til å sitte ved Guds venstre hånd.

Gabriel er opphavets engel og blir ofte forbundet med harmoni, renhet, oppstandelse, barmhjertighet, åpenbaring og kommunikasjon.

Hun er barmhjertighetens engel samt kunngjøringens og gjenoppstandelsens engel, og engelen av død og åpenbaringer. Det sies også at hun står for håp og kjærlighet.

Oppgavene hennes omhandler ofte kommunikasjon og hun blir også beskrevet som en som hjelper levende med overgangen til døden. Det fortelles også at hun tar motvillige sjeler fra himmelen og instruerer de i de ni måneder de tilbringer i livmoren.

Å samarbeide med Gabriel vil hjelpe deg med å kommunisere klokt og utvikle klarhet i sinnet.

Om du ønsker å komme i kontakt med Gabriel gjennom meditasjoner kan krystaller og steiner være fine å bruke. Det anbefales da Rav, Kalsitt, Aqua Aura, Smaragd, Perler, Månestein og Topaz. Og gjennom meditasjonen vil du kunne oppleve erkeengelens essens jo dypere meditativ tilstand du kommer i.

Om Gabriel dukker opp i livet ditt kan det være at du trenger hjelp til å kommunisere godt og klarne sinnet ditt slik at du kan bli kvitt noe gammelt for å starte på noe nytt. 

Gabriel vil alltid komme å veilede deg om du trenger det og  hjelper deg med å finne din rette vei i livet om du ønsker dette.

Erkeengelen Gabriel står for elementet vann

Farger smaragd- og havgrønn

Årstid vinter.

De astrologiske tegnene er Fisk, Kreps og Skorpion.