Alt henger sammen

Alt henger sammen

Livet er en del av noe større tror jeg. Den er en del av universet og moderjord, mennesker, dyr, guider og gudommelige vesner. Og alle har de en eller flere oppgaver. Men felles for alt er tror jeg, at til syvende og sist henger alt sammen.

Vi har alle våre oppgaver for universet, moderjord, deg og meg. Og ved hjelp av denne visdom, veiledning og kraft, er vi en hjelpende hand for alle som vil ta i mot denne gaven. 

Selv bruker jeg både healing,  kortlegg & runer, pendulering, meditasjoner, steiner & krystaller, oljer, urter, åndekontakt og kraftdyr som mine hjelpere og verktøy i mitt arbeid.

Sensitivitet

Utfordringer, visdom, beskyttelse og rensing.

Sensitivitet 

Hei vakre du <3 

Jeg er en av dem som er ganske så sensitiv og i perioder av livet mitt har dette vært som en forbannelse. 

Det har gjort meg utmattet og fått meg til å ville gjemme meg. Satt følelsene i ubalanse, og det har opplevdes som alt annet enn en gave...

Allerede som barn opplevde jeg å være sensitiv uten at jeg egentlig kunne sette ord på hva det var. Ofte kjente jeg energier jeg ikke kunne se men følte, og enkelte steder hvor jeg kom kunne jeg føle at det hadde skjedd noe ekkelt der i tillegg til at jeg tidlig følte hva slags sinnsstemninger menneskene omkring meg var i på godt og vond, men det verste var nok når jeg følte de mentale smertene deres. 

Jeg var mye mørkredd, husredd og likte lite å være alene da jeg altid hadde følelsen av å bli iakttatt, eller følte at noen fulgte etter meg. Og ofte hadde jeg en forsterket luktesans som fikk meg til å lukte ting som gjorde meg utilpass. 

Men mitt oppi alt dette ukjente og frykten følte jeg også at jeg alltid hadde en form for beskyttelse med meg. Jeg hadde englevakt... Og heldigvis klarte jeg å beskytte meg på et vis som gjorde at jeg klarte å holde ute all denne uroen dette medførte helt til jeg i voksen alder valgte å åpne opp for dette ukjente som murret i meg.

Sensitivitet og spirualitet

I min utvikling innen det spirituelle opplever jeg at jeg har blitt enda mere sensitiv. Og når jeg tenker over det så føles det veldig naturlig. 

For om jeg skal kunne koble meg på energier, ha åndekontakt, englekontakt mm. så trenger jeg å bruke sansene mine. Jeg trenger å være tilstede for å se og føle. Jeg trenger å bruke min sensitivitet. Og selv om dette til tider kan oppleves som utfordrende så opplever jeg at det er en enda større gave. Dessuten vet jeg også at det finnes verktøy som kan hjelpe oss sensitive i hverdagen og ellers om vi skulle trenge dette.  

Så hva vil det egentlig si å være sensitiv? 

Når vi prater om sensitive mennesker er det mange måter å beskrive disse på. Men felles for dem alle er at de ofte sanser mer enn andre mennesker som ikke er så sensitive gjør, og er ofte meget følsomme.

De føler ofte energier til andre og er også ofte mer sensitive for lyd og lukter.

Det sies også at sensitive mennesker oftest gjør alt fra hjertet sitt. <3

Sensitive mennesker har ofte en egen evne til å gjøre andre mennesker sterke gjennom følelser og emosjoner. Likevel er de ofte de som kritiserer følsomheten i seg selv mest, og ser på dette som et tegn på svakhet i seg selv og ikke styrken som sensitivitet faktisk bærer med seg.

For de vet og har ofte opplevd at følelser ofte kan hemme oss og gjøre oss mindre effektive, sårbare, svake og gjør oss i dårligere stand til å ta gode avgjørelser.

Likevel er dette mennesker som ofte betyr mye for andre og ofte dukker de opp fra intet og tar med seg lys og kjærlighet i verden og våre liv. I tillegg blir de ofte beskrevet som mennesker som handler fra hjertet lagd av renhet til tross for bagasje og en sjel full av arr.

Men til tross for alt dette sies det at disse sensitive menneskene ofte har en egen evne til å berike våre liv og løfte oss opp når de er i balanse med seg selv og sin sensitivitet. 

<3

Så vakre sjel fortsett og bruk din sensitivitet for deg selv og andre. For forskning viser at spesielt når vi hjelper andre mennesker får det oss til å føle oss bedre, mer fullstendige og mer tilfredse, og vi opplever ofte en lykkefølelse. <3

Men jeg vil likevel minne dere på at dere ikke bør gi mer en det dere kan handtere på en god måte for dere selv. Og husk vi kan ikke løfte andre om en ikke står oppreist selv.

Så ja det å være god å fokusere på at andre mennesker også skal ha det bra er en god ting å gjøre. Men husk ikke for enhver pris.

Men del fra ditt hjerte og deg selv i kjærlighet, men vær bevisst på når nok er nok og ikke glem at fallet ofte blir desto større om det kommer hos sensitive nettopp fordi de ofte er veldig følelses styrt. 

Så sist men ikke minst vil jeg dele noen hjelpemidler som har hjulpet meg som sensitiv, og det er å beskytte seg selv.

I kjærlighet Monica <3

Namaste <3

Beskyttelse

Beskyttelse

Som nevnt kan sensitivitet og ømfintlighet for energier føles som en plage og tappe oss for energi. 

Min aller første måte og beskytte meg på var gjennom bønn til mine englevenner som barn. Jeg husker jeg bad dem hjelpe meg å beskytte meg slik at jeg ikke skulle føle så mye skummelt og ekkelt, og jeg bad dem være med å hjelpe meg når jeg trengte dem.

At jeg da faktisk beskyttet meg selv var jeg egentlig ikke klar over, men i ettertid vet jeg at det var det som skjedde siden jeg i mange år slapp å føle meg utilpass og redd pga. min sensitivitet. Og siden jeg vet det er flere der ute som meg vil jeg dele noen verktøy slik at også dere kan beskytte dere selv. <3

Verktøy til beskyttelse

I årenes løp har jeg lært mange ulike metoder for beskyttelse gjennom min utdannelse, mine mentorer og gjennom englebudskap, samt med steiner og krystaller som jeg her vil dele noe av med dere.

<3

Sett opp beskyttelsesblomster som du ser for deg at tiltrekker seg all den negative energien som er omkring deg, og la dette ledes ut i jorda gjennom blomstenes røtter slik at moderjord kan omgjøre dette til gjødsel og energi.

<3

Visualiser at du er omgitt av et hvitt lys som er bredt rundt omkring deg som en boble og be dette lyset beskytte deg mot hva det enn er du opplever at du trenger beskyttelse mot som sensitiv.

Du kan også bruke følgende farger som beskyttelse. Blå, grønn, purpur eller rosa og bruk gjerne flere farger på en og samme gang.

Det sies at fargene kan hjelpe deg ekstra godt på følgende områder.

Blått : Økt kommunikasjon og klarhet
Grønt : Helbredelse og beskyttelse av helse
Rosa : Letthet i hjertet og romantikk
Purpur : Åndelig beskyttelse. (skjermer mot psykiske angrep)
HVITT : GENERELL BESKYTTELSE

Lysskjoldet varer omkring 12 timer, men bør settes opp oftere om du omgis av mye negativ energi.

Lykke til og ta vare på deg selv

<3

Beskytte ved hjelp av steiner og krystaller <3

Det finnes et utallig antall ulike beskyttelses steiner og krystaller, men jeg velger intuitivt å gi dere disse <3

Hvilken type beskyttelse steinene og krystallene fungerer best ved vil variere fra person til person.

<3 Bergkrystall
<3 Malakitt
<3 Tigerøye
<3 Grønn jaspis
<3 Hematitt
<3 Bronzitt
<3 Rosenkvarts
<3 Ametyst
<3 Carneol

<3

Beskyttelse ved healing

Når jeg healer andre benytter jeg meg av det kosmiske hvite lyset og setter min klient og meg selv inn i dette lyset og lar det omslutte oss. Dette gjør jeg for egen del så jeg ikke skal tiltrekke meg den jeg healer sine energier, men også for at ikke den andre skal motta mine energier om det ikke gagner dem.

Så derfor ber jeg enkelt den største (reineste) / høyeste lyskraften og kjærligheten om det hvite kosmiske lyset for beskyttelse under healingen, men også til hverdag om jeg skal omgår mye mennesker.

<3

Orgone Pyramider er en energi transformator som hovedsakelig beskytter og omgjør negative energier til positive energier.

Orgone pyramidene er et verktøy som kan hjelpe oss i hverdagen til rensing av negative energier i rom, oss selv, og auraen vår. Den gir beskyttelse, forsterker energien til personer, hjelper mot negative jordstråler og elektromagnetisme. Den brukes også til balansering, aktivering, healing og transformasjon av energier.

<3

Sist men ikke minst vil jeg minne dere på at det kan være viktig å rense seg selv og sine omgivelse slik at en ikke trenger å kjenne på unødvendige vonde og tunge energier.

<3

Så håper jeg da at dette kan være et godt hjelpemiddel for de av dere som skulle trenge og ønske litt ekstra beskyttelse.

Ønsker hver og en av dere en fin dag i lys og kjærlighet. <3