Pendler

At pendulering er gøy er det ingen tvil om, og mange mennesker ser på dette som en lek. Men skal du bli en virkelig god pendulerer så vil jeg si at dette krever masse øvelse med hardt arbeid,  og er en virkelig kunstform.

Bildene av pendelene under er tatt fra nettbutikken min www.perfect-mix-engleplassen.com og fra mine selvkomponerte pendler.  

Pendel og pendulering.

En pendel er ment som et redskap og kan brukes i mange ulike situasjoner men blant allmenheten er den nok mest brukt og kjent for å kunne gi ja/ nei svar på spørsmål. 

Når en tenker på pendel så er det mange som tenker på det som en lek og minnes da de var små og brukte gifteringer og hårstrå til ja nei spørsmål. Men sannheten er at en pendel er så mye mer og kan brukes på utrolig mange flere måter.

Da jeg tok kurs i fordypning av pendel bruk fikk jeg sannelig et lite sjokk. Lite viste jeg da at pendelen kunne brukes til så mye mer i tillegg til ja/ nei spørsmål slik som jeg har stilt i mange år. 

For her lærte vi mye mer. Ja vi lærte alt fra hvordan vi kan bruke pendelen til husrens, healingarbeid, søke etter allergier, rensing, arbeide med ånder, ha åndekontakt mm. Så det er virkelig et stort og spennende tema om en velger å ta et kurs med fordypning i pendulering og som virkelig anbefales.   

Så la meg fortelle litt mer om selve pendelen.

Men før jeg starter vil jeg gjøre dere oppmerksom på at uansett hva du velger å bruke pendelen til så er det viktig å bruke den med stor ydmykhet og kjærlighet. 

En ekte pendel er lagd av naturmaterialer slik som krystaller/ steiner, metall, bein eller tre. Det vil da henge et av objektene i enden av en snor/ lenke... som vi bruker når vi jobber med penduleringen. Det vanligste er da at gjenstanden eller steinen som henger har en spiss ende. 

De ulike typer pendler sies og være spesielt egnet til ulike formål men kan likevel brukes om hverandre. Det viktigste ved anskaffelse av en pendel er at du skaffer den pendelen som føles mest rett og tiltrekkende på deg. 

Pendel eller pendulering har blitt brukt i mange hundre år og er en tradisjon helt tilbake til 1400 tallet. Hvor den opprinnelig kommer fra vet ingen helt sikkert men det sies at Kina og Egypt er noen av de første stedene det ble brukt pendler.

Ved bruk av en pendel kan man som sagt få hjelp innen mange forskjellige områder men det viktigste er altså vi bruker den i ydmykhet og kjærlighet uansett bruksområde. 

I tillegg til ja/nei spørsmål og de tidligere arbeidsområdene jeg har nevnt kan pendelen også brukes til å løse opp i energiblokkeringer, eller endre energifelt omkring oss ( aura-chakraarbeid). Den kan også hjelpe oss til å få kontakt med våre hjelpere, englevenner. Balansere vår Yin og Yang. Mat og drikke, og gi oss nye innsikter som kan hjelpe oss på vår livsreise i livet. Den kan også brukes som verktøy til å stave ord eller tall, men da ved hjelp av bokstaver og tall som er en egen lærdom i seg selv. 

Det sies at pendelen er en hjelper eller forlengelse til din intuisjon men personlig mener jeg den er så mye mer enn det. Men dette er selvsagt basert på min tolkning og forståelse av hva en hjelper eller forlengelse av vår intuisjon er. Og et eksempel på dette er når en arbeider med ånder som hjelpere. For personlig føler jeg da at det er de som har kontrollen og ikke jeg.

Så hvilken pendel skal jeg se etter i forhold til det arbeidet jeg ønsker å arbeide med?

Det finnes ingen rette eller gale pendler men jeg vil anbefale dere alle å spørre pendelen om den ønsker å samarbeide med dere før dere starter en sesjon. 

Til tross for at jeg sier det ikke finnes noe fasit på hvilke pendler en skal bruke til hva ønsker jeg likevel å dele denne oversikten over bruksområder av enkelte pendler. Men husk at din intuisjon alltid bør få bestemme da den vet best hva som er det beste valget for deg.

Lykke til vakre sjeler. 

  • Rosenkvarts egner seg særdeles godt til pendulering av kjærlighetslivet, relasjoner og situasjoner som er følelsesbetinget.
  • Bergkrystall brukes ofte til energiarbeid, chakra, balansering av Yin og Yang, veiledning og indre sannheter. Anbefales og ved rensing da den har en beskyttende energi i seg.
  • Gullpendler forsterker energien i det du pendulerer over.
  • Ametyst benyttes oftest til intuitive og åndelige svar. Healingarbeid. Kontakt med ånder, hjelpere og guider.
  • Pendel av messing har en beskyttende energi og anbefales spesielt vist du opplever at du jobber med eller er omgitt av tunge og negative energier.