Dagens budskap

03.08.2021

Tegn

Vakre mennesker se jeg sender dere et tegn. Du er noe stort du er en kjærkommen gave.

Hver dag er en gave en gylden mulighet til kontakt. Kontakt med ditt potensiale. Kontakt med ditt indre. Kontakt med ditt autentiske deg. 

For du er en gave. Du er noe stort. Du er et lys som skinner her på vår jord. Du er kommet for å være en del av noe mer. Du er kommet her på jorden for å skape masse fred. Du er kjærlighet og kraft.

Du er styrke. Du er mot. Du er brikken i et puslespill som rommer noe stort. Du er en bit av noe mere en gave til vår jord, og nettopp du vil skape mer enn du kanskje våger tro. 

Du vil så og du vil pleie. Du vil gjødsle høste stort. Du vil bringe føde til jorden og din skapelse er stor. 

Så om du tror du ikke duger våg å tro på meg. For jeg vil aldri lyve for jeg elsker hele deg. Og der du ser en svakhet ser jeg muligheter stor. Jeg ser endringer og vekst ja mye større enn du tror. 

For jeg har sett deg vokse. Jeg har sett deg gro. Jeg har sett deg reise deg når sorgen føltes stor. Og selv når mørket var der så jeg troen i ditt sinn. Og plutselig så strålte du omkapp med solens skinn. For livet er bevegelse opp og ned det går. Men uansett hvor reisen går så har jeg sett deg stå.

Så hør mitt budskap hør mitt tegn det kommer nå til deg.

Våkn opp å ta de steg som trengs og gå din egen vei. Gå din vei der drømmen går der hjertet sier ja. Våg å leve for deg selv autentisk også glad.  

Og vit jeg er med deg, støtter deg og beskytter deg om du bare tillater meg å tre inn i ditt liv. Og om du åpner dine øyne vil du se alle de tegn du måtte trenge for jeg er med deg vakre sjel i tro håp og med kjærlighet.

Namaste <3