Sommerfugl

01.01.2021

Med våren og sommeren kommer også sommerfuglene. Et vakkert kraftdyr som bla. er et symbol på magi og som minner en på det magiske ved transformasjon og forvandling.

Gjennom sin korte levetid på bare 3 dager viser sommerfugelen oss viktigheten ved å leve i nuet mens man lever. Og det sies at dersom en sommerfugl dukker opp igjen og igjen, kan dette være et tegn på at en transformasjon er på vei inn i livet ditt.

Til tross for sin skjørhet har sommerfuglen kraften som en virvelvind og blir betraktet som en beskytter og vokter av kraftsteder i naturen. Og deres tilstedeværelse sies å omgis av et kraftfelt uten negative energier og innflytelser .

Sommerfuglen som kraftdyr kan lære deg evnen til å akseptere forandring å gi slipp på gamle fryktrelaterte tankemønstre. Den sies også å kunne hjelpe deg til og akseptere forandringens smerte, se utfordringer, og få et bredere perspektiv på livet.

Sommerfuglen symboliserer også sjelen, kreativitet, og glede, og gjennom sin vei ut av kokongen viser den deg veien til frihet og letthet i livet. Den understreker også viktigheten ved å frigjøre seg for begrensninger som man har pålagt seg selv, slik at sinnet skal kunne se klarere.

Sommerfugl som kraftdyr sies også å stå for reinkarnasjon.

<3 <3 <3